Undersökning om tematiska roller

Denna undersökning handlar om tematiska roller och mer specifikt om hur lämpliga individer och föremål är att utföra handlingar eller delta i händelser.

Din uppgift är att utifrån en sjugradig skala ange hur rimligt det är för individer och föremål att utföra eller utsättas för handlingar och händelser. När du gör dina bedömningar, utgå ifrån om det finns någon möjlig tolkning som gör individens/föremålets inblandning i handlingen/händelsen rimlig. Undersökningen tar mellan en halv och en timme. 

Tryck på "Nästa" för att starta. Du har möjlighet att avbryta och spara dina resultat för att fortsätta vid ett senare tillfälle, genom att uppge ett tillfälligt användarnamn och lösenord. För att göra detta, tryck på "Fortsätta senare" längst ned på sidan, och följ instruktionerna.

Har du påbörjat undersökningen vid ett tidigare tillfälle och vill fortsätta kan du trycka på "öppna sparat frågeformulär" (OBS att du ändå måste gå igenom alla frågor igen!), logga in med användarnamn och lösenord, och sedan fortsätta. Vill du avbryta och rensa dina svar tryck på "Avbryt och rensa svar" nedan.